FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Contact

Klik voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte voor het timen van een evenementop een van de onderstaande buttons.

SplitTime timed jaarlijks meer dan 70 events, varierend van kleine prestatielopen tot fotofinish bij Europees Kampioenschappen.

Een passende oplossing, uitgevoerd door professionals is betaalbaarder dan je denkt.

ChipTiming
Foto Finish

Chip timing is voor prestatielopen, mud runs, wielerwedstrijden.
Fotofinish voor baanatletiek, autoracen, regatta en windhonden.

SplitTime neemt sportdrukkerij.nl over

sportdrukkerijDe vraag naar startnummer tags is in de afgelopen jaren toegenomen. Met het IPICO Sports systeem kunnen we met exact dezelfde apparatuur zowel shoetags als startnummer tags uitlezen. Organisaties die een IPICO Sports systeem hebben aangeschaft kunnen dus per wedstrijd kiezen of ze shoetags of startnummer tags willen gebruiken. Als distributeur kunnen en willen we niet bepalen wat voor welk evenement de juiste keuze is. Wat we wel kunnen is het zo eenvoudig  en efficient mogelijk maken om te lopen met een startnummer tag.

Sportdrukkerij.nl levert al jaren startnummers voor loopevenementen. Die dienstverlening gaan we voortzetten. SplitTime leverde al bibringen aan (de “stickers” die je achterop een startnummer plakt) en nu bieden we ook de combinatie aan: startnummers met bibs er al op geplakt en desgewenst gescanned.  Alles uit een hand, in een keer geregeld!

Hellespont Swimming race (Turkije)

 

SplitTime heeft afgelopen jaar voor de eerste keer meegeholpen met het timen van de Turkish Remembrance Victory Day Hellespont Swimming race. Deze jaarlijkse zwemwedstrijd in open water gaat van Hellespont naar Dardanelles, een van de drukste vaarroutes in Turkije. Speciaal voor deze bijzondere wedstrijd, die begint in Europa en eindigt in Azië, wordt het vaar verkeer stil gelegd.

Dardanelles

Onze Turkse partner Omur Spor timed deze wedstrijd met IPICO Sports transponders, waarbij voor iedere zwemmer die het 4 km lange parcours af legt in real-time een netto tijd gepresenteerd krijgt bij de finish.

SplitTime is distributeur van IPICO Sports voor de Benelux en heeft in de afgelopen jaren al diverse internationale evenementen technisch ondersteund, zoals de Nike WeRun (Istanbul, 2013), de Medgames (Mersin, 2014), de EK atletiek voor clubs (Mersin, 2015) en  meer recentelijk de NK Atletiek meerkamp voor junioren (Alphen a.d. Rijn, 2016). De opgebouwde goodwill en referentie van IPICO Sports zelf hebben er voor gezorgd dat de organisatie voor ons gekozen heeft.

fotofinish

info kopen huren

Foto-Finish is niet meer weg te denken bij veel sporten. Feitelijk is het voor alle sporten met een finishlijn de meest zuivere en betrouwbare vorm van tijdregistratie. Er komt handwerk bij kijken, maar ervaren operators kunnen snel een zuivere uitslag bepalen.

Voor zowel sporters als officials is het mogelijk om achteraf te controleren of een aankomstvolgorde of tijd inderdaad correct is.
Nauwkeurig, efficient & Transparant!

tagtiming

info kopen huren

Tag-timing (ook wel chip-timing genoemd) is bij loopevenementen volledig ingeburgerd: de grote lopen maken er allemaal gebruik van en steeds meer kleine evenementen volgen.

Ipico biedt shoetags, startnummer tags en actieve transponders ... allemaal op dezelfde apparatuur en daarmee geschikt voor lopen, wielrennen, schaatsen & zwemmen.
Veelzijdig, betrouwbaar & snel!

optojump

info kopen huren

De begeleiding van topsporters komt op een steeds hoger niveau te staan. Of het nu gaat om assistentie bij revalidatie of meten van trainingsresultaat ... meten is weten!

Onze OptoJump is per meter uit te breiden waardoor het geschikt is voor een fysiotherapeut of voor een topcentrum. Hulp nodig? Wij kunnen u actief ondersteunen!
Meten, controleren & coordineren

witty

info kopen huren

Snel grote groepen sporters meten is nu mogelijk met onze Witty oplossing. Draadloos, eenvoudig te bedienen en met veel uitbreidingsmogelijkheden. Wat denk je van de WittySEM guidelights of WittyRFID voor sneller registeren van sporters?

Opbouwen in minuten, snel en foutloos atleten testen en uploaden naar de PC.
Draadloos, snel & veelzijdig

edm

info kopen huren

Binnen de atletiek worden prestaties van de werponderdelen nog veelal opgemeten met een meetlint. Onze EDM apparatuur (Electronic Distance Measurement) werkt met lasermetingen die snel uitgelijnd kan worden en ook nog eens nauwkeuriger is.

Daarnaast bieden we direct duidelijkheid aan de atleten door de meting direct zichtbaar te maken op een scorebord.
Efficiënt, snel & foutloos

scorebord

info kopen huren

Of het nu gaat om het informeren van de sporter zelf of het bieden van opties om de sport gemakkelijk te volgen voor toeschouwers: informatieschermen zijn niet meer weg te denken bij sport. Geef uw evenement de uitstraling die het verdiend!

De schermen zijn er in verschillende maten, standalone, gekoppeld of in een netwerk te gebruiken.
Toon, informeer & enthousiasmeer

videowall

info ervaring huren

Bij het organiseren van een wedstrijd, ongeacht de sport, komt bijzonder veel kijken. Bij het organiseren van een groot evenement komt nog veel meer kijken. SplitTime heeft ervaring met grote en bijzondere evenementen, zoals de marathon van istanbul, de European Championships for Clubs Cup, de Penn Relays, enz.

Al deze evenementen hebben gemeen dat de complexiteit voort komt uit het samenwerken met vele teams. Laat ons u veel werk uit handen nemen!
Ervaren, communicatief & betrokken

Deze website gebruikt cookies. Klik voor meer informatie